Kryetari i Bashkisë së Londrës sugjeron anullimin e vizitës shtetërore të Presidentit.

September 24, 2017

Kryebashkiaku i Londrës, Sadiq Khan, ka sugjeruar që Presidenti i SHBA, Donald Trump nuk duhet të mirëpritet në U.K, sepse politikat e tij nuk janë në përputhje me vlerat britanike.

 

 

 

Trump në mënyrë çorientuese sugjeroi se Khan po e minimizonte aktin e terrorizmit, i cili pa një përplasje të furgonëve në këmbësorët në urën e Londrës para se tre burra të dilnin nga automjeti dhe sulmuan disa njerëz në tregun e afërt të Borough.

 

Kryeministri Theresa May tha se vizita zyrtare e Trump në Britani do të vazhdojë ende.

  "Marrëdhënia me Amerikën është marrëdhënia jonë më e thellë dhe më e rëndësishme e mbrojtjes dhe sigurisë", tha ajo për gazetën.

 

 

 

 

 

Perktheu: Sheijla Koçi

 

 

 

Tags: Anxiety into Opportunity

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Please reload

2017 Elira Bregu Los Angeles CA USA