top of page

Steven Tyler anullon koncertet e tij në Amerikën latine...


Steven Tyler, këngëtari kryesor i Aerosmith, për shkak të "Një problemi të papritur Shëndetësor", u rikthye në Shtetet e Bashkuara menjëherë pas përfundimit të koncertit që dha me groupin e tij në Sao Paulo të Brazilit.

Në një deklaratë për shtyp grupi Aerosmith thanë se lideri i tyre pritet të shërohet plotësisht, por tani për tani është këshilluar nga mjekët e tij të mos udhëtojnë dhe të mos kryej asnjë koncert.

Problemi shëndetësor i Tyler detyroi grupin të anulojë katër shfaqjet e fundit të turneut të tyre në Amerikën Latine:

Aerosmith America Latin Tour

Në Curitiba, Brazil,

Në Santiago, Kili,

Në Rosario, Argjentinë,

Në Monterrey, Meksikë

Pak orë më parë Tyler botoi një letër në llogarinë e tij të Twitter duke informuar tifozët e tij se që nga e Hëna e kaluar po përballohet me një "Problem të papritur Shëndetësor".

Edhe pse këngëtari i njohur nuk emëron llojin e problemit mjekësor që e ka prekur, ai shpjegoi se ky problem shëndetësor nuk është kërcënues për jetën e tij.

"Unë kam nevojë të pushojë dhe të marr mjekim të plotë për të mundur të jem present në koncertet e mia të ardhshme", tha Tyler në deklaratën e tij për shtyp e cila shoqërohej nga mesazhin e grupit për anulimet e turneut.

Steven Tyler është këngëtari i dytë brënda pak ditësh që anullon koncertet në Amerikën Latine. Javën e kaluar Lady Gaga anulloi koncertin e saj në Brazil po për arsye shëndetësore.

bottom of page