top of page

Ο PRINCE ζωντανεύει στο υπερθέαμα του απολύτου 52ο Super Bowl στις ΗΠΑ.


Η πολιτεία της Μινεσότα είχε την τιμητική της χθες το απόγευμα στο Super Bowl LII, το Εθνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Αμερικής, μεταξύ της ομάδας Eagles της Φιλαδέλφειας και της Patriots της Νέας Αγγλίας.

Το τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου παίχτηκε χθες σε θερμοκρασίες ρεκόρ στην ιστορία του τελικού με το θερμόμετρο να αγγίζει τους μυών 16 βαθμούς. Παρ όλα αυτά το μεγαλύτερο γεγονός της χρόνιας παρέδωσε στους χιλιάδες θεατές και στους 111 εκατομμύρια τηλεθεατές ανεπανάληπτες στιγμές γεμάτη συγκίνηση και τιμές.

Οι ισχυρές φωνητικές χορδές της Pink απλώθηκαν μελωδικά με το Αμερικανικό εθνικό ύμνου στο στάδιο της Μινεάπολις.

Και το κέρμα πριν την έναρξη του αγώνα το έριξε ο μοναδικός εν ζωή παραλήπτης του Μετάλλιο Τιμής, ο οποίος πολέμησε στη μάχη του Iwo Jima, ο 94 χρόνος Hershel Woodrow Williams.

Η πολιτεία της Μινεσότα είναι γνωστή για το παγωμένο κλίμα της, αλλά κυρίως ως πατρίδα του μυθικού τραγουδιστή Prince, γνωστός για την εκλεκτική δισκογραφική καριέρα του, για το παράξενο επί σκηνής ντύσιμο του, και ιδικά για το ευρύ φωνητικό εύρος του.

Εάν ο φανταχτερός σούπερ σταρ της μουσικής ο Prince δεν είχε αναπαυτεί τον Απρίλιο του 2016, σίγουρα οι οπαδοί του θα είχαν απολαμβάνει μια ακόμα θεαματική παράσταση του στο φετινό ημίχρονο του Σούπερ μπολ.

Παρ 'όλα αυτά, στο χθεσινό υπερθέαμα του μεγαλυτέρου γεγονός ποδοσφαίρου στην Αμερική ο Prince ήταν παρών στο στάδιο τραγουδώντας ένα από τα εκλεκτά αθάνατα τραγούδια του, "For You" μαζί με τον απόλυτο καλλιτέχνη Justin Timberlake.

Ο 10φορές νικητής του βραβείου Grammy και ηθοποιός από τη Τενεσί, τη χώρα της κάντρι μουσικής, ο Justin Randall Timberlake είχε ανακοινώσει μέρες πριν ότι, «Πρίγκιπα, μια και ο μακαρίτης σταρ είχε δηλώσει ότι το απεχθή.προς τιμήν του Prince και των θαυμαστών του θα δώσει μια εντυπωσιακή παράσταση στο στάδιο της Μινεάπολις χωρίς το ολόγραμμα του

Αξίζει στο σημείο αυτό να υπενθυμίζουμε ότι το 2004, το ντεμπούτο του Timberlake στο ημίχρονο του Super Bowl στο Χιούστον ήταν καταστροφή. Οι 140 εκατομμύρια τηλεθεατές είχαν καταδικάσει την άτυχη κίνηση του τραγουδοποιού όταν κατά λάθος είχε τραβήξει το μπούστο της Janet Jackson εκθέτοντας στο κοινό το γυμνόστηθος της.

Μέρες αργότερα ο Timberlake ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό, δηλώνοντας, "λυπάμαι εάν κάποιος προσβλήθηκε από τη δυσλειτουργία της γκαρνταρόμπας της σούπερσταρ..."

Τα τελευταία χρόνια σύγχρονοι δημοσιογράφοι έχουν αποκαλέσει τον Timberlake ως "Πρόεδρος του Ποπ" ή ως "Πρίγκιπας του Ποπ". Ενώ ο συντάκτης Scott Feinberg έχει δηλώσει σε άρθρο του στο The Hollywood Reporter, "Ο Timberlake θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους διασκεδαστές στην ιστορία της show business"."

Τελικά χθες το απόγευμα ο Timberlake έδωσε ρέστα μέσα από το στάδιο του 52ο Σούπερ Μπολ με μια φαντασμαγορική παράσταση συγχρονισμένη απολυτά με το πλήθος. Ο ταλαντούχος, σκληρός εργαζόμενος μουσικός, απέδειξε άλλη μια φορά ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου.

Η καταπληκτική 14άλεπτου παράσταση έληξε με τον Timberlake ανάμεσα στους θεατές να τραγουδά μαζί τους την παγκόσμια επιτυχία του, "Can not Stop The Feeling".

Καθώς τραγουδούσε ο καλλιτέχνης προσφέρθηκε να σελφάρει με ένα νεαρό θεατή που είχε βγει ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προς το παρών ας ευχαριστήσουμε τον καλλιτέχνη για το θαυμάσιο μουσικό θέαμα που μας χάρισε χθες το απόγευμα, ακόμη και για τις στιγμές συγκινήσεις που μας χάρισε με τον αθάνατο PRINCE.

Αναμεταξύ δεν κρύβω ότι ανυπομονώ να δω την αντίδραση των θαυμαστών του Prince για το ολόγραμμα του στο γήπεδο να τραγουδά ντουέτο με τον Timberlake.


bottom of page