top of page

Një femër Vegan Bodybuilder hapi zjarr në Luginen e Silikonit


Një grua me armë Smith & Wesson 9mm hapi zjarr në Luginën e Silikonit në San Francisko, pikërisht përpara selisë së kompanisë të YouTube. Tre të plagosur, njëri prej të cilëve ndodhët në spital në gjendje të rëndë, dhe një i vdekur janë rezultatet e inatit të kësaj gruaje nga praktikat dhe politikat e YouTube.

Policia e San Brunos, në Kaliforni nuk ka deklaruar ende se çfarë mund të kenë motivuar të shtënat e së martës në oborrin e zyrave të YouTube, por mediat lokale kanë identifikuar gruan të quajtur Nasim Najafi Aghdam.

"Nuk ka mundësi të barabarta për ngritje në YOUTUBE apo në ndonjë faqe tjetër internet ku mund të shpërndash video, kanali yt do të rritet vetëm nëse YouTube dëshiron te rritet!!!!!" ka postuar gruaja 30-vjeçare ditë më pare në kanalin e saj në YouTube.

Vegan Bodybuilder Aghadam, akuzoi kompaninë YouTube për filtrimin e kanalit të saj si edhe për ndalimin e qarkullimit të videove të saj në internet. Ndërsa në lidhje me politikat si edhe kufizimit të moshës për shkarkimin e videove në YouTube, ajo i quajti punonjësit e kanalit internetit, "mendje e shkurtër".

Kjo vepër penale na kujton thënien e vjetër, Gjella me kripë dhe kripa me karar. Njerëz, ju lutemi filloni të hahet dhe të stërviteni pa e kaluar masën. Veprimet ekstreme gjithmonë punojnë kundër lumturisë dhe jetës së shëndetshme.


bottom of page